Nuorten- ja liikuntapalveluiden helmikuu!

Aloittelijoiden kuntosalivuoro, Lauantaipöhinät, Yleisöluisteluvuorot, Kesätyökampanja, Rekrymessut & Kesäksi töihin! -tapahtuma, Ohjaamo, K16-illat, Hiihtopäivä, Yhteisreissu Himokselle, Yönuokkari, Nuortenillat

Aloittelijoiden kuntosalivuoro
Joka tiistai yhtenäiskoulun kuntosalilla klo 18-19. Kuntosaliavaimen hankkineilla on mahdollisuus osallistua vuorolle joka viikko ja niillä, joilla ei vielä ole avainta, on mahdollisuus osallistua vuorolle ilmaiseksi maks. kolme kertaa silloin, kun liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Heidi Jalli on paikalla. Kannattaa seurata ilmoittelua urjala.fi sivuilla ja Liikkuva Urjala –somesivuilla. Alle 15-vuotiailla harjoittelijoilla tulee olla huoltaja mukana. Pieniä lapsia salille ei turvallisuussyistä saa tulla.

Lauantaipöhinät Yhtenäiskoululla
Yhtenäiskoululla klo 10.30-12. Seuraavat pöhinät järjestetään la 3.2. ja seuraavan kerran la 17.2. Lauantaina 10.2. pöhinät on peruttu, koska Huhdin kyläyhdistys järjestää Lammiharjulla kyseisenä päivänä ulkoilutapahtuman, jonne kaikkia kannustetaan osallistumaan. LAUANTAIPÖHINÄT tarjoaa ajan ja paikan kohtaamisille ja mielekkäälle tekemiselle. Lauantaipöhinöissä liikuntahalli on välineineen vapaasti osallistujien hyödynnettävissä ja ruokalassa on tarjolla pientä aamupalaa. Ruokala tarjoaa tilan esimerkiksi omien käsitöiden tekemiselle jutustelun lomassa. Järj. kunta, Pirha, seurakunta ja paikalliset toimijat

Yleisöluistelut Urjalan jäähallilla
Kaikille avoimet ja ilmaiset yleisöluisteluvuorot Urjalan jäähallilla viikoittain keskiviikkoisin klo 17-18.15 mailaton ja klo 18.15-19.30 mailallinen, kunnes toisin ilmoitetaan.

Kesätyökampanja
Helmikuun ajan toteutuva kampanja löytyy verkosta: https://www.urjala.fi/tyo-ja-yrittaminen/kesaksi-toihin/
Sivuilta löydät vinkit kesätyön hakemiseen, avoimia työpaikkoja, tietoa kesätyösetelistä, yrittäjyydestä sekä palvelut, joista saat ohjausta työn hakemiseen!
Työpaikkoja lisätään sitä mukaa, kun ne tulevat meille tiedoksi, joten seuraa aktiivisesti!

Rekrymessut & Kesäksi töihin! –tapahtuma 21.2.
Tapahtuma on Yhtenäiskoululla ruokalassa ja auditoriossa.
Tervetuloa maksuttomaan tapahtumaan, missä työnantajat esittäytyvät ständeillään työnhakijoille. Tule tutustumaan avoimiin työpaikkoihin ja kuulemaan vinkkejä työnhakuun. Tavattavissa YouTubesta, TikTokista ja Instagramista tuttu Veetu Vuori!
Oppilaille tarjolla välipala.
Lue lisää: https://www.urjala.fi/tapahtumakalenteri/?eventid=584&newstitle=Rekrymessut+%26+Kes%C3%A4ksi+t%C3%B6ihin%21

Ohjaamo
Ohjaamolla järjestetään kevään aikana kursseja töiden hakuun liittyen! Helmikuussa aukeaa Ajokortti työelämään -kurssin (0,5op) ilmoittautuminen. Myöhemmin keväällä tulossa myös hygieniakurssi ja 4H-yrittäjäkurssi (1op). Tarkemmat tiedot kursseista ja ilmoittautumisista päivitetään ohjaamon sometileille @ohjaamourjala.
Avoin Ohjaamo keskiviikkoisin kello 13-16.
Tampereentie 4, 31760 Urjala.

K16-illat
Etsivä nuorisotyö on suunnattu sinulle 15-28-vuotias nuori.  Etsivän kanssa voit miettiä opiskeluun, asumiseen, toimeentuloon, arkeen ja ihmissuhteisiin liittyviä asioita. Tavoitat etsivän nuorisotyöntekijän somekanavilta, nuortentila Holvilta ma-to klo 9-14, avoimesta Ohjaamosta keskiviikkoisin klo 13-16 ja voit myös varata ajan tapaamiselle puh. 040 335 4213. Kevään K16-illat starttaavat nuokkarilla n. kerran kuukaudessa (14.2., 6.3., 27.3. ja 17.4.) klo 16-19. Tervetuloa 16-28-vuotiaat pelailemaan, viettämään aikaa ja jutustelemaan. Tarjolla pientä purtavaa.

Hiihtopäivä 25.2.
Sunnuntaina 25.2. järjestetään Urjalan aseman seudun (Lammiharju –Aseman koulu – Sutonen) laduilla koko kunnan hiihtopäivä. Lähtöaika Aseman koululta on klo 9-11 välillä ja mehupiste Sutosissa on auki klo 9-14 välillä. Tapahtumaan osallistuvien kesken tullaan suorittamaan arvonta, josta voit lähiaikoina lukea lisää mm. Urjala.fi –sivuilta sekä Liikkuva Urjala –somesivuilta. Lähtekäähän kaikki hiihtämään!

Yhteisreissu Himokselle 27.2.
Lähdetääs laskettelemaan!
Nuortenpalvelut järjestää yhteisretken Himokselle 27.2.2023
Lue lisää: https://www.urjala.fi/tapahtumakalenteri/?eventid=579&newstitle=Laskettelureissu+Himokselle

Yönuokkari vol. 2 TÄYNNÄ!
Yönuokkari vol 2.0 is happening!
Yönuokkari alkaa 29.2. klo 18 ja päättyy 1.3. klo 12.
Lue lisää: https://www.urjala.fi/tapahtumakalenteri/?startdate=2024-02-29&enddate=2024-02-29&foxy-searchengine-submit=Hae#eventsstart
Nuoren voi ilmoittaa vielä varasijalle!

Nuortenillat
Tiistaisin klo 15:15-19 // 4lk-17 –vuotiaat
Torstaisin klo 15:15-19 // 4lk-6lk
Perjantaisin klo 17-20 //7lk-17-vuotiaat

Seuraa ilmoittelua @nuortenurjala nuorteniltojen sisällöstä ja sijainnista!