Nuorten- ja liikuntapalveluiden huhtikuu!

Elokuvaesitys, Lammiharjun Wappu-tapahtuma, Nuortenillat, tyttöjen ja Poikien huoneet, Hyvinvoinninvuoden teema ja tapahtumat

Urjalan nuortenpalvelut järjestävät elokuvaesityksen 15.4.2023

Yhtenäiskoululla klo 15 alkaen, ovet aukeavat 14.40. Käynti pääoven kautta.

Elokuva: Ystäväni krokotiili (2022) 
K7, Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu 4 vuotta täyttäneille, aikuisen harkintaa käyttäen.
Kesto: 1h 47min

Kun Viirin perhe (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) muuttaa New York Cityyn, heidän nuorin poikansa Joni kokee uuteen kouluun sopeutumisen vaikeaksi. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa Eelin – heidän uuden kotinsa ullakolla asuvan, laulavan krokotiilin (alkuperäisessä versiossa Shawn Mendes), joka rakastaa kylpyjä, kaviaaria ja mahtavaa musiikkia.

Kaksikko ystävystyy nopeasti, mutta kun Eelin olemassaoloa uhkaa ilkeä naapuri, herra Änkyrä (Brett Gelman), Viirien tulee lyöttäytyä yhteen Eelin karismaattisen omistajan, Hector P. Valentin (Javier Bardem) kanssa osoittaakseen, että perhe voi muodostua yllättävistäkin jäsenistä ja ettei suurella persoonalla varustetussa, laulavassa krokotiilissa ole mitään vikaa. (Lähde: SF Studios)

Lammiharjun Wappu -tapahtuma 29.4.

 Lammiharjun ulkoilualue 14.00-17.00
Nuortenpalvelut osallistuvat myös toimintapisteellä! 

Lue lisää täältä

Nuortenillat

Nuortentila Holvi 
Tampereentie 4, 31760 Urjala

Tiistaisin: 14-17 (4lk-17-vuotiaat)
Torstaisin: 15-19 (4lk-17-vuotiaat)
Perjantaisin: 17-20 (7lk-17-vuotiaat)

Tyttöjen ja poikien huoneet:

Tyttöjen huone: maanantaisin kello 17-19
Poikien huone: tiistaisin kello 17.30-19.30

Huoneet tarkoitettu 12-17 -vuotiaille

Urjalan hyvinvoinnin vuosi:

Huhtikuun teema: Ravinto

Sillä, mitä, milloin ja kenen kanssa syömme, on suuri vaikutus vireystilaamme sekä hyvinvointiimme ylipäätään. Ravitsemuksesta puhuttaessa esiin nousevat monesti ateriarytmi, lautasmalli sekä kasvisten suosiminen. Teemakuukausi haluaa nostaa esiin myös yhdessä kokkaamista ja syömistä, lähiruuan suosimista sekä esimerkiksi oman ruoan tuottamista vaikkapa parvekeviljelyn tai hyötypuutarhan avulla. Miten sinä voisit parantaa ravitsemustottumuksiasi ja voisitko kutsua vaikkapa ystäviä kokkaamaan ja syömään kanssasi?

Seuraa hyvinvoinnin vuoden tapahtumia täältä.