Wilman mobiilisovellus on uudistunut

Wilman mobiilisovellus on uudistunut. Uusi mobiilisovelus mahdollistaa myös eri palvelimilla olevien Wilmojen yhdistämisen samaan mobiilisovellukseen.

Wilman mobiilisovellus ladataan puhelimen sovelluskaupasta. Ennen ensimmäistä kirjautumista mobiilisovellukseen on kirjauduttava Wilmaan www-selaimen kautta. Wilma-sovelluksella voi käyttää sellaisia toimintoja, joita tarvitaan päivittäisessä käytössä, kuten viestit, tiedotteet ja poissaolojen käsittely. Www-sivuilla on käytettävissä laajemmat ominaisuudet, ja etenkin opiskelijan on käytävä myös Wilman www-sivujen kautta täydentämässä lomakkeiden kautta tietojaan, kuten tilitiedot esim. ruokailukorvausten maksamista varten.

Uudessa mobiilisovelluksessa on mahdollista lisätä eri palvelimilla olevat Wilmat samaan sovellukseen, eli jos huoltajalla on lapsia eri oppilaitoksissa, hän voi lisätä näiden oppilaitosten erilliset Wilmat samaan sovellukseen. Mobiilisovelluksessa rooleja lisätään vasemman yläreunan + kuvakkeesta. Nopeimmin lisääminen käy, kun avaa ensin Wilman selaimesta ja hakee etusivulla olevan QR-koodin, jolla mobiilisovellus automaattisesti kirjautuu oikeaan Wilmaan. Www-sivuja ei edelleenkään voi yhdistää.